Over USG People

Via USG People werken dagelijks meer dan honderdduizend mensen bij bedrijven en instellingen op het Europese continent, voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste hr-dienstverleners in de wereld.

USG People heeft door de jaren een forse groei doorgemaakt en is als organisatie altijd wendbaar gebleven met een focus op lokale markten en behoeften. Deze combinatie onderscheidt ons van andere bedrijven in de sector.

We bieden aan klanten onder meer: een grote verscheidenheid aan flexibele personeelsoplossingen (onder andere uitzenden, detacheren, outsourcing en payrolling), advisering op het gebied van personeelszaken, personeelsmanagement (MSP, RPO, HRO), werving en selectie van vast en flexibel personeel, loopbaanbegeleiding en personeelsopleidingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat voor het succes van organisaties de mensen het verschil maken, ieder met zijn eigen unieke talent en passie. Met dit uitgangspunt verbinden wij talenten in de arbeidsmarkt aan de juiste opdrachten bij onze klanten.

Onze business principles zijn: professionaliteit, verbondenheid, vooruitgang, passie en resultaatgerichtheid. Deze principles vormen een leidraad voor de wijze waarop wij werken en willen werken. Lees meer over onze business principles

Werken bij USG People betekent samenwerken in een vooruitstrevend team van professionals met een hoge betrokkenheid en een fijne werksfeer.

In Nederland bestaat USG People uit USG People Holdings, USG People The Netherlands (het shared service center en IT Services), Start People, Unique, Secretary Plus, USG Professionals, Adver-Online en Endouble.

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2017 - USG People