IT Services

IT Services regisseert, implementeert en beheert de ICT dienstverlening voor USG People en de 4 brands waaronder Unique en Start People in Nederland. USG People en haar brands hebben een flinke online ambitie:  De digital HR frontrunner van Nederland zijn door klant en ketengericht innoveren.  IT Services is dan ook het kloppend hart van onze organisatie!

Innovatie

Technologie speelt een steeds centralere rol binnen de dienstverlening en ontwikkeling van onze organisatie. We investeren dan ook continu in de ontwikkeling van technologische toepassingen in onze bedrijfsprocessen en de dienstverlening aan klanten en kandidaten.  Een van deze innovaties zijn de realisatie van portalen waarmee we werkgevers, kandidaten en intercedenten bedienen maar ook te integreren met de websites van de brands en andere platformen waarmee we informatie mee willen uitwisselen.

Samenwerken

Als IT’er werk je bij USG People nauw samen met de business. We werken voortdurend samen aan de verdere digitale transformatie van onze brands. Je komt dan ook te werken in een Agile omgeving met stand-ups en sprints. Onze IT organisatie bestaat uit de volgende service lines; Application Services, Client Services, Integration & Cloud Services en Online Services. 

Waar staan we voor?

IT Services - waar staan we voor?

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2017 - USG People